Nieuws

 
 

De deadline voor het inschrijven van een senioren zaalhockey team komt dichtbij, dit kan tot uiterlijk zaterdag 25 september 2021.

De deadline voor het inschrijven van een senioren zaalhockey team komt dichtbij, dit kan tot uiterlijk zaterdag 25 september 2021.

Gevonden voorwerpen worden opgeruimd!

Alle gevonden voorwerpen zullen op 30 september gedoneerd worden aan de Sportspullenbank. Dit is hét Rotterdamse initiatief om sportkleding en spullen een tweede leven te geven.

Scheidsrechterskaart halen? 

Alle A- en B-jeugdspelers die nog geen scheidsrechters-kaart  hebben krijgen dit najaar een oproep om het scheidsrechters-examen te doen.

Terras opnieuw bestraat: Laatste week!

Goed nieuws van onze huisbaas Sportbedrijf Rotterdam: Komende weken wordt gefaseerd het terras voor veld 1 en het gehele middenplein opgehoogd en nieuw bestraat.

Inloopspreekuur bij fysiotherapeut op Leonidas

Gedurende het hockeyseizoen is er elke dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur een inloopspreekuur voor fysiotherapie op Leonidas. Dit is voor alle Leonieden.

Kennismaken met hockey? Meld je aan voor de Hockeyschool in september 2021!

De Hockeyschool van Leonidas is een leuke en speelse kennismaking met hockey voor kinderen van 4 tot 12 jaar (peildatum 1 oktober).  Lees verder.....