Leonidas

Schaatsbaan Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam opent vanaf zaterdag 30 november 2019 voor het zevende seizoen op rij de deuren! Gedurende de maanden december, januari en februari wordt het terrein van RHV Leonidas weer omgetoverd tot een winters schaatsparadijs. Ook deze winter kunnen leden van Leonidas weer gratis naar hartenlust schaatsen op de extra grote Funbaan en de 400-meterbaan. Wil jij onbeperkt jouw rondes maken, pirouettes draaien en genieten van het ijs? Vraag dan je persoonlijke abonnement aan via het onderstaande formulier.
Onbeperkt gratis schaatsen voor Leoniden!
Leden van Leonidas kunnen via een persoonlijke actiecode, je lidnummer, een gratis abonnement voor de schaatsbaan aanvragen. Voer jouw unieke code in, maak je account aan en haal je persoonlijke abonnement op bij de kassa van Schaatsbaan Rotterdam op vertoon van je LeoPas en ID-bewijs. Weet jij je lidnummer niet meer? mail dan naar [email protected]
Ouders/verzorgers van jeugdleden
Alle ouders/verzorgers van jeugdleden van Leonidas kunnen met een speciale korting toegangskaartjes kopen voor Schaatsbaan Rotterdam. Op vertoon van de LeoPas en ID-bewijs bij de kassa, krijgen ouders/verzorgers van jeugdleden 25% korting op een toegangskaartje.

Curling voor Leoniden
Ook dit jaar krijgen hockeyteams van Leonidas weer korting op de populaire curling clinic! Voor slechts €120,- kan jouw team deze hilarische clinic volgen, i.p.v. het normale tarief van €25,- per persoon. Wil jij als teamuitje deze clinic volgen? Reserveer deze dan via [email protected]!