Nieuws

 
 

Update 01/04: Hockey minimaal stil t/m 28 april

In navolging van het kabinetbesluit (31/03), heeft de KNHB besloten alle hockeyactiviteiten en -competities verder uit te stellen tot 28 april.

Update 24/03: Wat gebeurt er nu met de competities?

Update 24/03/2020: De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt.

Schrijf je in voor Sevens by Leo! (7 vs. 7 competitie)

Sevens sluit aan bij de visie 'een leven lang hockeyen' en is perfect voor senioren die liever niet willen hockeyen in het weekend.

Telefonisch beperkt bereikbaar

In verband met de actuele maatregelen omtrent het corona virus is het clubhuis van RHV Leonidas gesloten. Om deze reden zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar.

RHV Leonidas gesloten t/m 6 april

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland, geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid.

BP Top Hockeykamp Leonidas

Op dit kamp krijg je training van de BP-trainers en echte internationals! Wil jij leren verdedigen, scoren of passen van een top-hockeyer? Dan is dit kamp echt wat voor jou!

Kopen voor je Club

Leonidas heeft zich aangesloten bij Kopen voor je Club - de slimste clubactie van Nederland. Van elke online aankoop sparen we tot 8% van het aankoopbedrag voor onze club.

Sponsor worden van Leonidas?

BEREIK van +350.000 BEZOEKERS:  Leonidas is sinds 2008 de snelst gegroeide club van Nederland.