Nieuws

 
 

LTD Kampioenen Festival op zondag 2 juni!

Over anderhalve week is het alweer tijd voor het √°llerlaatste LTD van dit hockeyseizoen, het leukste TD van het jaar, het TD met dé balkonscene waar elk team naar smacht, het TD waarbij de

Volg de Titanen op LinkedIn

De Titanen is de vriendenclub van Leonidas. We hebben primair als doel om het niveau van onze prestatie- en breedtesport te helpen verbeteren.

Trainers & Coaches 2019-2020 / selectie teams Junioren

De afgelopen maanden is de Tophockey commissie druk bezig geweest om de nieuwe teambegeleiding voor volgend jaar samen te stellen.

Familietoernooi 2019 (donderdag 30 mei)

Op donderdag 30 mei, 2019, op Hemelvaartsdag, vindt het traditionele familietoernooi plaats op Leonidas.

Kennismaken met hockey? Meld je aan voor de hockeyschool!


De Hockeyschool is een speelse kennismaking met hockey voor kinderen van 4 tot 12 jaar (peildatum 1 oktober).

Selectietraining Dames 2

Wil jij komend seizoen selectie doen voor Dames 2 van Leonidas? Ben jij op zoek naar een fanatiek en ambitieus team? Zorg dan dat je de volgende selectiedata vrijhoudt in je agenda:
-

Selectietrainingen Dames (OVK, 1e & 2e klasse)

Voor de dames teams uitkomend in de reserve overgangsklasse, eerste en tweede klasse zullen in juni de selectietrainingen plaatsvinden.

Nieuw: Sevens by Leo! (7 vs. 7 competitie)

Vanaf het volgende hockeyseizoen, 2019-2020, is er een nieuw soort lidmaatschap bij Leonidas mogelijk: Sevens by Leo! Sevens sluit aan bij de visie 'een leven lang hockeyen' en is perfect voor

Nieuw: het Duo-lidmaatschap voor Veteranen

Vanaf seizoen 2019/2020 start RHV Leonidas met een twee jaar durende pilot van het Duo-lidmaatschap voor veteranen.

Sportiviteit & Respect en de LeoniDO's

Enige tijd geleden introduceerden wij de LeoniDO's. Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat we tijdens het hockeyen respectvol en gezellig met elkaar om gaan, zowel op als naast het

Leonidas TV

Sinds februari 2019 worden alle wedstrijden op veld 1 opgenomen. Doelstelling is het plezier van hockey spelen te vergroten en samen met elkaar veel te leren.