Leonidas

De Hockeyschool

Bij Leonidas kunnen kinderen komen hockeyen vanaf 4 jaar (peildatum 1 oktober). Zij starten dan in de Hockeyschool.

De Hockeyschool is een speelse kennismaking met hockey én Leonidas.
De Hockeyschool zijn 5 trainingen op de zaterdagochtend voor kinderen van 4 tot 12 jaar ( peildatum 1 oktober ) op zaterdagochtend van 08.50 - 10.00 uur. Kinderen van 4 jaar trainen op zaterdagochtend van 10.15 - 11.05 uur. Twee keer per jaar start er een hockeyschool: in september en in maart/april. Na deze vijf weken beslist u met uw kind of hockey de favoriete sport is voor uw kind.

De kosten voor deelname aan de Hockeyschool zijn 30,00 euro. Besluit het kind/u om lid te worden dan krijg je 30,00 euro korting op de contributie/inschrijfgeld.

Het is zo eenvoudig als gewoon sportkleding aantrekken en komen hockeyen! Wanneer je geen stick hebt dan kun je deze tijdens de Hockeyschool bij ons lenen. Een mondbeschermer is verplicht en kunt u, indien nodig, aanschaffen bij de clubwinkel of bar.

Het is onze visie dat ieder kind bij onze vereniging met veel plezier kan leren hockeyen in het team waarin hij/zij het meest tot zijn/haar recht komt. Plezier in het leuke hockeyspel, plezier om samen te spelen in een team en iedere keer (individueel) een beetje beter te worden dat zijn de 3 pijlers van de jongste jeugd. Daarnaast leren zij natuurlijk ook de basisbeginselen van hockey, zowel technisch als tactisch.

Na de hockeyschool kun je doorstromen naar de verschillende categorieën van de Jongste Jeugd. Bij de teamindeling hanteren we de officiële leeftijdscategorieën van de KNHB met als peildatum 1 oktober. Klik hier voor meer informatie.

Data hockeyschool in 2021
Er wordt getraind op 6, 13, 20, 27 maart en 10 april 2021. Aanmelden voor de hockeyschool kan door hier het inschrijfformulier in te vullen. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].