Leonidas

opzeggen

Opzeggen na seizoen 2017-2018
Opzeggen als lid voor seizoen 2018-2019 kan, bij de Ledenadministratie. Tot 1 juni 2018 kon dit kosteloos. Bij verlate opzegging, dus sinds 1 juni, brengen wij de contributie voor 2018-2019 in rekening in dezelfde categorie als in het voorgaande jaar. Plotseling switchen naar een goedkopere categorie is niet toegestaan. 

Je krijgt altijd bevestiging per e-mail. Let er op dat je deze bevestiging echt krijgt, want door op te zeggen trek je automatisch ook je toestemming voor incasso's in; dit hoef je niet nog apart te doen. 
Vanzelfsprekend hebben we begrip voor iedere opzegging en danken we je voor jouw inzet voor onze vereniging. We stellen op prijs wanneer je bij je opzegging de reden(en) van opzegging aangeeft omdat wij zo een goed beeld hebben en ook hier mogelijk van kunnen leren.

N
a 6 juli 2018 krijgt iedereen die in 2017-2018 lid was en lid blijft een digitale factuur per email gestuurd.  De automatische incasso voor de gehele contributie 2018-2019 wordt eind juli 2018 bij je bank aangeboden. 

Tussentijds opzeggen
Tussentijds opzeggen doe je ook bij de Ledenadministratie. Echter, Leonidas is een hockeyclub met leden en geen sportschool met klanten. In financieel opzicht is iedereen lid per seizoen voor één bedrag, of je nou veel speelt of weinig en of je nu gespreid betaalt of ineens. Tussentijdse opzegging of tijdelijk niet kunnen spelen (bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, zwangerschap, blessures, verhuizing, stages, etc.) geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggave van de contributie!
Er is één uitzondering: voor de seizoenstart (= voor 31 augustus 2018 voor seizoen 2018-19) per email aangemelde lange stages ter grootte van een half jaar in het buitenland geven recht op iets minder dan 50% korting. Precies 50% gaat niet vanwege de KNHB-contributie die alleen per seizoen gaat. Mail je verzoek naar [email protected]