Leonidas

opzeggen

Opzeggen na seizoen 2019-2020
Het gaat dit seizoen anders dan anders voor de senioren; voor de junioren en jongste jeugd niet. 
JUNIOREN en JONGSTE JEUGD: Opzeggen als lid voor seizoen 2020-2021 doe je bij de Ledenadministratie. Tot 1 juni 2020 kan dit kosteloos. Bij verlate opzegging, dus na 31 mei, brengen wij de contributie voor 2020-2021 in rekening in dezelfde categorie als in het voorgaande jaar. Dan plotseling switchen naar een goedkopere categorie is niet toegestaan. We zijn hier erg streng in, opgepast!
SENIOREN: Inmiddels trainen de senioren weer, waardoor de uiterlijk opzegdatum nu 15 juni 2020 is. Bij verlate opzegging, dus na 15 juni, brengen wij de contributie voor 2020-2021 in rekening. 
Je krijgt altijd bevestiging per e-mail. Let er op dat je deze bevestiging echt krijgt, want door op te zeggen trek je automatisch ook je toestemming voor incasso's in; dit hoef je niet nog apart te doen. 
Vanzelfsprekend hebben we begrip voor iedere opzegging en danken we je voor jouw inzet voor onze vereniging. We stellen op prijs wanneer je bij je opzegging de reden(en) van opzegging aangeeft omdat wij zo een goed beeld hebben en ook hier mogelijk van kunnen leren.
Na 6 juli 2020 krijgt ieder lid, dat in 2019-2020 lid was en lid blijft een digitale factuur per email gestuurd.  De automatische incasso voor de gehele contributie 2020-2021 wordt eind juli 2020 bij je bank aangeboden. 
Tussentijds opzeggen
Tussentijds opzeggen doe je ook bij de Ledenadministratie. Echter, Leonidas is een hockeyclub met leden en geen sportschool met klanten. In financieel opzicht is iedereen lid per seizoen voor één bedrag, of je nou veel speelt of weinig en of je nu gespreid betaalt of ineens. Tussentijdse opzegging of tijdelijk niet kunnen spelen (bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, zwangerschap, blessures, verhuizing, stages, etc.) geeft geen recht op (gedeeltelijke) teruggave van de contributie!
Er is één uitzondering: voor de seizoenstart (= voor 31 augustus 2020 voor seizoen 2020-21) per email aangemelde lange stages ter grootte van een half jaar in het buitenland geven recht op iets minder dan 50% korting. Precies 50% gaat niet vanwege de KNHB-contributie die alleen per seizoen gaat. Mail je verzoek naar [email protected].