Leonidas

BP College Zaalevenementen

BP College Zaalevenementen

De veldcompetities liggen eruit en ook de zaalhockeycompetitie kan helaas niet doorgaan. Maar… zaalhockeyen doe je dit jaar met BP College op RHV Leonidas!

Wekelijkse zaaltraining
Wil jij/je zoon of dochter nou wekelijks zaaltraining krijgen van BP- toptrainers om zo de nieuwe Teun Rohof of Mila Muyselaar te worden? Dat kan! Vanaf 7 december komt BP College 6 weken lang training geven (met uitzondering van 21 en 28 december) op maandag van 17.00-18.00. Elke week een andere topper om zo alle technieken aan bod te laten komen. Persoonlijke aandacht, trainen in kleine groepjes en nieuwe technieken leren? Het BP Indoor Hockey College is voor iedere leeftijd toegankelijk en de kosten voor deze 6-weekse hockeyschool zijn in totaal: €225,- per persoon.

Inschrijven doe je hier!


BP Hockeykamp
De kerstvakantie te gek aftrappen? Dat doe je met het Hockey Winter Camp van BP College! Het Hockey Winter Camp staat volledig in het teken van zaalhockey en winterse activiteiten. Wat de activiteiten inhouden dat houden we nog even geheim… Na een lange dag zal er thuis worden overnacht om de volgende dag weer op tijd op RHV Leonidas te zijn. Er zal gedurende het kamp een onderscheid gemaakt worden tussen de volgende twee leeftijdscategorieën: 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar. Zo zijn de trainingen voor iedereen uitdagend! De kosten voor het Hockey Winter Camp zijn: €325,- per persoon.

Inschrijven doe je hier!
 


Alle inschrijving zijn eerst alleen geopend voor de leden van Leonidas, dus wees er snel bij want VOL=VOL.

Gerelateerd nieuws