Leonidas

Hockeykamp in de Voorjaarsvakantie!

Hockeykamp in de Voorjaarsvakantie!

Dit jaar moeten we helaas een vakantie in de sneeuw even over slaan. Zit jij deze voorjaarsvakantie thuis en wil je toch graag lekker actief je vrije dagen doorbrengen met vrienden en vriendinnen? Deze voorjaarsvakantie is er - voor het eerst! -  een hockeykamp bij Leonidas: Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkamp op Leonidas van 22 t/m 24 februari!

Speciaal voor alle hockeyers die gemiste hockeyuren willen inhalen, worden dit jaar in februari diverse hockeykampen georganiseerd. Bij het hockeykamp en sport- &spel kamp doen we daarbij een speciale themadag; dit wordt echt een feestje! Wees er snel bij en schrijf je in op www.nationalesportkampen.nl.

Op het Hockeykamp (6-14 jaar) ga je 70% hockeyen en doe je daarnaast andere leuke activiteiten. En natuurlijk is het springkussen ook weer terug te vinden op het terrein! Het Tophockeykamp is 100% hockeyen, waarbij je zal merken dat je er echt beter van wordt. Iedere dag is er een Masterclass van een (jeugd-) international, waar je veel van kunt leren. Ook is er tijd om vragen te stellen en handtekeningen van jouw favoriete topspeler te scoren. Met het uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Voor kinderen van 5-7 jaar is er het Sport- & Spelkamp, waar je spelenderwijs kennis maakt met het sporten. Ben jij erbij? Schrijf je in op www.nationalesportkampen.nl!

Data en informatie
Wanneer? 22, 23 en 24 februari 2021
Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau én bij je vriendjes. De dagen starten om 09:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Lekker lang hockeyen dus!

Inclusief
- Gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
- Meet & Greet met en masterclasses van Topspeler
- Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
- Je persoonlijke hockeycertificaat na afloop van het kamp
Inschrijven of meer informatie? www.nationalesportkampen.nl

Veiligheid en gezondheid staat bovenaan. Daarom volgen we de geldende (corona-) protocollen. Mocht het kamp door het weer of de beperkende maatregelen niet door kunnen gaan, dan volgt volledige restitutie.

Wil je vast vooruit plannen? Op Leonidas zijn er ook hockeykampen in de mei-, zomer- en herfstvakantie! De inschrijving is geopend. Wanneer zien we jou de sterren van de hemel spelen? www.nationalesportkampen.nl


Gerelateerd nieuws