Leonidas

BP Scoringskills Clinic | 26 februari 2021

BP Scoringskills Clinic | 26 februari 2021

Vrijdag 26 februari is het zo ver! Dan komt BP College naar Leonidas voor de BP Scoringskills Clinic. Tijdens deze 1,5 uur durende clinic staat het thema scoren centraal. Zo zal je allerlei verschillende technieken om te scoren leren! De clinic start om 11.00 uur, eindigt om 12.30 uur en staat onder leiding van ervaren BP trainers en Special Guest Thijs van Dam! Als speler van Rotterdam Heren 1 en het Nederlands elftal weet hij alles over scoren. Thijs zal tijdens de clinic tips geven om scoor technieken te verbeteren, waarbij hij zijn eigen ervaring als vleugelspits meeneemt.

Tijdens deze BP clinic ligt de nadruk op verschillende technieken die nodig zijn om te scoren. Denk hierbij aan schieten met de forehand en backhand, tippen en andere speciale technieken. De BP trainers zorgen voor een professionele aanpak op jouw niveau! Groepjes worden ingedeeld op basis van hockeykwaliteit en leeftijd, zodat jij op je eigen niveau voldoende wordt uitgedaagd.

Tijdelijke actie!
Wil jij dit niet missen? Meld je dan snel aan voor de clinic op 26 februari en verbeter jouw hockeytechnieken! Bij inschrijving van een team met 8 spelers ontvang je een gratis BP-shirt ter waarde van €15,- voor iedereen!
Tot snel op de leukste BP Scoringskills Clinic.
Bijlage

Gerelateerd nieuws