Leonidas

Corona update 17 februari: We kunnen weer trainen

Corona update 17 februari: We kunnen weer trainen

Update 17 februari:

De velden zijn weer goed dus kunnen we weer lekker trainen met de jeugd en jongste jeugd en het G hockey.


4 februari: 

Via deze weg willen we jullie graag weer een update geven over hoe de komende tijd er uit zal zien. Normaal gesproken zou de zaalperiode nu bijna op zijn einde lopen en zouden we ons weer op het veldseizoen gaan focussen. Omdat we de afgelopen periode het zaalschema hebben verplaatst naar het veld, hebben we al buiten kunnen trainen en spelen. Er zullen de komende weken wel weer veranderingen zijn. Deze lees je hieronder. Hopelijk zijn er geen strengere richtlijnen vanuit de overheid nodig.


Week 7: 15 tot en met 21 februari


We wachten even af hoe de weersomstandigheden zich zullen ontwikkelen.


Week 7 wordt er getraind volgens het huidige schema. Op zaterdag 20 februari (eerste dag van de voorjaarsvakantie) is er weer de mogelijkheid om velden te reserveren voor onderlinge wedstrijden binnen de club. Dit zal mogelijk zijn tussen 10.00 en 16.00 uur, in blokken van een uur. Wedstrijden zullen dus een duur hebben van 2x25 minuten.  Teams moeten dan wel zelf een scheidsrechter en tegenstander regelen. Teammanagers kunnen via [email protected] een veld reserveren.

Week 8: 22 tot en met 28 februari

Week 8 is er geen training volgens het schema in verband met de voorjaarsvakantie. Aangezien op vakantie gaan wordt afgeraden, willen wij graag aanbieden dat teams zelf een veld kunnen reserveren voor trainingen van een uur. Er zal nog een bericht worden gestuurd naar de managers over de beschikbare uren en op welke dagen het complex geopend zal zijn.
Voor zaterdag 27 februari geldt wederom dat wedstrijden spelen mogelijk is tussen 10.00-16.00 uur, in blokken van een uur. Wedstrijden zullen dus een duur hebben van 2x25 minuten. Teams moeten dan wel zelf een scheidsrechter en tegenstander regelen. Teammanagers kunnen via [email protected] een veld reserveren.

Week 9: 1 tot en met 7 maart

Vanaf week 9 zullen we weer terugkeren naar het normale veldschema. Dat betekent dat teams weer meerdere keren per week zullen trainen. Op de zaterdagen organiseren wij onderlinge wedstrijden, zolang de competitie niet hervat wordt en wedstrijden mogelijk blijven volgens de laatste overheidsrichtlijnen. Dit trainingsschema zal online komen nadat er meer duidelijk is over het wel of niet aanhouden van de avondklok.

Specifiek voor de jongste jeugd betekent dit:

-        Voetbal/hockey training op woensdag

-        1ste en 2de jaars F training op vrijdag, wedstrijden op zaterdag

-        1ste en 2de jaars E 2x training doordeweeks, wedstrijden op zaterdag

-        Funkey en hockeyschool trainen op zaterdagochtend

 

Met vriendelijke groet

Tom

Jordy

Carolina

Gerelateerd nieuws