Leonidas

RHV Leonidas Heren IV zoekt versterking

RHV Leonidas Heren IV zoekt versterking

RHV Leonidas Rotterdam Heren IV (KNHB reserve 1e klasse) zoekt versterking.

De Klasse straalt ervan, op deze foto tijdens de recente presentatie van het officiële team shirt van Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Heren IV.

Een hecht team dat in verschillende samenstellingen al meer dan 25 jaar het koningsblauw en wit van deze oer Rotterdamse hockey vereniging verdedigt op het prachtige complex gelegen aan het Toepad van de Maasstad.

Een complex waar het gebeurt, want hier ligt ook Schaatsbaan Rotterdam en worden misschien wel de beste The Dansant’s van Nederland gehouden, de alom geroemde LTD’s.

Landskampioenen, Europa Cup winnaars , Play Off helden en zelfs oud Zeeuws Selectie spelers gaan elke week schouder aan schouder het veld op, onder bezielende leiding van Coach Ferry Makkinga en spelend assistent Bob Hamerslag is dit dus zeker een team dat historie ademt, maar ook de toekomst heeft.

Want met een steevaste top drie positie op de ranglijst van de KNHB reserve eerste klasse en tal van extra curriculaire activiteiten (vele BBQ’s , zwarte kroeg pistes, elk jaar een studiereis) en een zeer actieve sponsor commissie zou dit zomaar jouw volgende stap kunnen zijn in je hockeyende leven.

Dus: woon, werk, studeer en leef je (in de buurt van) Rotterdam meld je dan aan voor een nadere kennismaking en misschien maak jij dan komend seizoen wel onderdeel uit van dit legendarische gezelschap!

Aanmeldingen kunnen worden gericht aan: [email protected]Gerelateerd nieuws