Leonidas

Nieuwe kledingleverancier voor Leonidas

Nieuwe kledingleverancier voor Leonidas

Corona ligt bijna achter ons, tijd om vooruit te kijken! Gisteren heeft het bestuur een contract getekend dat Leonidas  bindt aan Jamie Dwyer Hockey als exclusieve kledingleverancier....lees verder

Dit contract is aangegaan voor een periode van 6 jaar.
Jamie Dwyer is Australisch recordinternational, die in zijn lange carrière ook in Nederland (bij Bloemendaal) en Duitsland heeft gespeeld. Na zijn actieve periode als hockeyer heeft hij wereldwijd zijn eigen merk ontwikkeld, met sticks, kleding e.d. Wij zijn trots dat Leonidas de hockeyclub is die in Nederland launching customer wordt voor de tenues van JDH. De naam Jamie Dwyer staat daarbij voor kwaliteit.

Onze relatie met De Hockeywinkel, waar beide partijen erg tevreden over zijn, blijft onveranderd. De Hockeywinkel bracht ons in contact en gaat de JDH-tenues voor ons distribueren. Over enige weken, zodra alle logistiek in kannen en kruiken is, zullen we de leden nader informeren over hoe en wat. Het wordt mooi en leuk, hopen we. Een oppepper voor het komende seizoen, als we ‘allemaal weer mogen’.
Het bestuur

Gerelateerd nieuws