Leonidas

Uitgifte wedstrijdtenues JDH loopt!

Uitgifte wedstrijdtenues JDH loopt!

Vanaf 30 augustus nieuwe tenues op afspraak verkrijgbaar! Het bestuur heeft een contract getekend dat Leonidas bindt aan JDH (Jamie Dwyer Hockey) als  kledingleverancier....lees verder

Dit contract is aangegaan voor een periode van 6 jaar.
Jamie Dwyer is Australisch recordinternational, die in zijn lange carrière ook in Nederland (bij Bloemendaal) en Duitsland heeft gespeeld. Na zijn actieve periode als hockeyer heeft hij wereldwijd zijn eigen merk ontwikkeld, met sticks, kleding e.d. Wij zijn trots dat Leonidas als hockeyclub in Nederland launching customer is voor de wedstrijdtenues van JDH. De naam Jamie Dwyer staat daarbij voor kwaliteit.

Onze relatie met De Hockeywinkel, waar beide partijen erg tevreden over zijn, blijft onveranderd. De Hockeywinkel gaat de JDH-tenues voor ons distribueren.

Ieder wedstrijdlid krijgt per email bericht over de te volgen corona-proof procedure voor uitgifte van de tenues, waarvan shirt en kousen voor elk wedstrijdlid tijdelijk GRATIS zal zijn. Afhalen gaat OP AFSPRAAK, op een door jezelf online in te plannen moment, op Leonidas.

De jeugd kreeg deze email op 26 augustus, de senioren een week later, op 2 september. De distributie zelf startte voor de jeugd op maandag 30 augustus, voor de senioren een week later op 5 september.

Het bestuur

Gerelateerd nieuws