Leonidas

Begeleiding teams en supporters Jeugd en Jongste Jeugd

Begeleiding teams en supporters Jeugd en Jongste Jeugd

Alle jeugd en jongste jeugdteams gaan de komende weken wedstrijden spelen in de regio! Eindelijk weer een potje hockey tegen een andere club, wat hebben we daar met z'n allen naar uitgekeken!
Helaas zijn er nog wel een aantal maatregelen waar we ons met zijn alleen nog aan moeten houden. 
  • Publiek is niet toegestaan op het complex, alleen een beperkt aantal begeleiders mogen er per team aanwezig zijn. Bij Leonidas mogen er maximaal 4 begeleiders per team het complex op, dit is incl. coaches, managers, rij-ouders. Alle begeleiders en spelers vanaf 12 jaar dienen zich te registreren bij het betreden van het complex. 
  • Ons advies is om met vaste groepjes te reizen en draag een mondkapje (vanaf 12 jaar) als je met mensen uit een ander huishouden reist.
  • Verzamel maximaal 30 minuten voorafgaand aan je wedstrijd en blijf na de wedstrijd niet te lang op het complex hangen. Het is toegestaan om een drankje of iets te eten te halen bij de To Go bar, maar graag na 10 minuten vertrekken.
  • De kleedkamers en douches mogen weer open, hierbij willen wij iedereen er wel op attenderen om onderling afstand te houden. Ons advies is om zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en thuis te douchen. Het is niet toegestaan om teambesprekingen in de kleedkamer of in de rest van het clubhuis te houden, dit kan buiten. In de binnenruimtes moet iedereen vanaf 12 jaar een mondkapje dragen.
We kunnen niet wachten om iedereen weer te mogen ontvangen, maar voor nu vragen we iedereen dit nog even vol te houden!

Hopelijk tot snel op de club!

Gerelateerd nieuws