Leonidas

Corona update 13 augustus

Corona update 13 augustus

Bij de laatste persconferentie op 13 augustus is bekend gemaakt dat de meeste corona maatregelen voorlopig gehandhaafd blijven. We zetten de maatregelen op de club voor jullie op een rij:

Toeschouwers welkom tijdens trainingen en (oefen)wedstrijden           
Toeschouwers zijn toegestaan op het complex tijdens trainingen en wedstrijden. Voor publiek geldt de verplichting van registratie en gezondheidscheck. Dit is mogelijk via de QR-code die bij de ingang van het terrein hangt of alvast online via onze site.  https://leonidas.nl/registratie/


Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn: iedereen is in welkom mits men geen gezondheidsklachten heeft.

Placering
Publiek bij wedstrijden langs de lijn en bij trainingen zijn toegestaan. Voor het toelaten van publiek gelden op dit moment de regels van placering (vaste zitplaats en 1,5 meter afstand). Als de concrete situatie een zitplaats niet toelaat, is staan op een afgebakende plek met inachtneming van 1,5 meter afstand ook mogelijk. Dus let op de blauwe vakken langs het veld en op de tribunes.


Horeca
Binnen bar is open voor het bestellen van drinken en eten daarna kan je op het terras plaatsnemen, of langs de lijn in de blauwe vakken. (niet in het clubhuis) Dit betekent vaste zitplaatsen aan tafel dit kan tot de sluitingstijd die is tot middernacht. Entertainment en beeldschermen mogen nog niet. De bar is open maar het clubhuis zelf is nog niet geopend. 

1,5 meter afstandsregel blijft van kracht
Voor iedereen, die niet aan het hockeyen is, blijft het belangrijk om onderling de 1,5 meter afstand te bewaren. Dus ook als je met je team en de tegenstander het veld afloopt, word je geacht om de onderlinge afstand te bewaren.

Kleedkamers geopend
De toiletten op de begane grond zijn bereikbaar. Ook de kleedkamers en douches mogen weer open. Vriendelijk verzoek om deze ruimtes niet te gebruiken voor gebruik consumpties, teambesprekingen etc. Als de 1,5 meter binnen niet kan worden gehandhaafd, geldt voor personen ouder dan 13 jaar de mondkapjes plicht.

Samen sterk
Het blijft van groot belang dat wij hier samen de schouders onder zetten. Neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden en durf ook elkaar erop aan te spreken als het onverhoopt even misgaat. Ook bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club en respecteer deze.

 

Gerelateerd nieuws