Leonidas

Support Dames 1 tijdens de Play Offs!

Support Dames 1 tijdens de Play Offs!

Deze zaterdag speelt ons Dames 1 tegen Tilburg Dames 1 de spannende, tweede wedstrijd van de Play Offs' best-of-three! Helaas hebben de dames de vorige wedstrijd op HC Tilburg verloren, dus support vanuit de leden en Leo-fans is hard nodig! De wedstrijd start om 12.30 uur en wordt op Leo gespeeld. Als de dames deze wedstrijd winnen, wordt zondag de beslissende derde wedstrijd gespeeld, wederom op Leonidas!

Dus kom in grote getale aanstaande zaterdag, 26 mei, naar Leo, om onze Dames vanaf de lijn de overwinning in te juichen!

Update: 
Als vereniging van het thuisspelende team moeten we aan een aantal voorwaarden van de KNHB voldoen. We moeten er onder andere voor zorgen dat er voldoende ruimte op de parkeerplaats gereserveerd is voor de KNHB officials, de tegenstander en voor onze eigen speelsters. Ook is het verplicht om voor beide teams een eigen kleedkamer te reserveren vanaf 1 uur vóór de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd. Dit zullen zaterdag en ook zondag de middelste dames kleedkamer (4) én middelste heren kleedkamer (3) zijn. Deze kleedkamers zullen dus een deel van de dag gesloten zijn. Excuses voor het ongemak.

Gerelateerd nieuws