Leonidas

Oproepen vanuit seniorenteams: Keepers/trainers gezocht!

Oproepen vanuit seniorenteams: Keepers/trainers gezocht!

Dames 22 zoekt trainer en keeper
"Het leukste hockeyteam van Leonidas, Dames 22 (Res. 4e klasse) zoekt een keepster en trainer! Dit seizoen helaas net geen kampioen geworden, maar volgend jaar willen wij op dat balkon shinen en onder de bierdouche staan. Op naar het kampioenschap in 2018/2019 en naar de Res. 3e klasse! 
Voel jij je aangesproken, wil je ook die bierdouche ervaren en dat beruchte balkon op? Meld je dan bij onze captain, via Facebook Ellis Niemantsverdriet."
Dames 17 zoekt keepster
"Voor komend seizoen is Dames 17 op zoek naar een enthousiaste en gezellige keepster om ons team te komen versterken! Wij spelen in de 3e klasse en gaan ook volgend jaar weer voor een top 3-klassering. Naast inzet en sportiviteit, vinden wij ook gezelligheid rondom het veld erg belangrijk. 
We zijn allen tussen de 23 en 32 jaar oud en trainen op woensdagavond van 19.30-21.00 uur. Lijkt dit je wat en heb je zin om eens met ons mee te komen trainen? Wacht dan niet langer en stuur een mailtje naar [email protected]!"


Heren 25 zoekt keeper
"Helaas gaat onze keeper ons team verlaten en zoeken wij een vervanger. We zijn een gezellig vriendenteam in de vierde klasse. We zijn een groot team, waardoor het geen probleem is om af en toe een training of wedstrijd over te slaan als dat nodig is. We trainen op woensdag om 19.30 uur.
Heb je zin om bij ons te komen keepen of ken jij iemand die hierin geïnteresseerd is? Neem dan contact op met [email protected] of 06 433 63 421."


Heren 15 zoekt keeper
"Aangezien onze keeper het hogerop zoekt, zijn wij, Heren 15, voor het komende seizoen op zoek een nieuwe keeper. We spelen in de Res. 3e klasse en zijn erg fanatiek zodra er gehockeyd wordt, maar hebben daarnaast ook een gezonde focus op de derde helft! We trainen op donderdagavond om 21.00 uur. 
Interesse of ken jij keepers die nu thuis op de bank zitten? Laat even wat van je horen aan onze captain Maarten via [email protected]."

Gerelateerd nieuws