Leonidas

Ouders van junioren, word scheidsrechter!

Ouders van junioren, word scheidsrechter!

Beste ouders van de jeugdleden van Leonidas,

Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan het gezellige vrijwilligersteam van onze club? We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Misschien is scheidsrechter worden iets voor jou!

Ook al ben je nog nooit eerder scheidsrechter geweest, is dat geen probleem, want het is namelijk te leren, door iedereen! Het is leuk om te snappen wat er eigenlijk allemaal komt kijken bij de sport van je zoon of dochter.

Je volgt een online scheidsrechterscursus van de KNHB (vanuit huis op een tijdstip dat voor jou schikt) en haalt vervolgens na een kort examen je scheidsrechtersdiploma. De cursus is uiteraard gratis.

Daarna vragen we je ongeveer 5 keer per jaar een wedstrijd te fluiten. Meer mag natuurlijk altijd. Enorm leerzaam en leuk om zelf ook actief te zijn op het hockeyveld! Je kunt de cursus eventueel tegelijkertijd starten met een bevriende hockeyouder, zodat jullie samen een scheidsrechters-duo kunnen vormen.

Uiteraard hebben we B- en A-jeugdleden die fluiten, maar daarnaast zijn voldoende volwassenen nodig, welke als scheidsrechter ingedeeld kunnen worden.

Kunnen we op jou rekenen? Kom jij ons leuke vrijwilligersteam versterken? We horen graag van je! Stuur even een mail naar Margonda van de scheidsrechterscommissie via
[email protected] als je interesse hebt. Je kunt ook bij haar terecht met al je vragen.

Gerelateerd nieuws