Leonidas

Nationale Sportkampen op Leonidas tijdens de herfstvakantie

Nationale Sportkampen op Leonidas tijdens de herfstvakantie

Van 24 t/m 26 oktober zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen op Leonidas: Hockey-, Tophockey-, Keepers- en Sport-& Spelkampen. Ontwikkel verder door tijdens de herfstvakantie en zorg dat jij NEXT LEVEL gaat. Word jij dit jaar de sterspeler van je team?
De kampen starten om 09.30 uur, het programma eindigt om 16.30 uur. Gezonde lunch en tussendoortjes zijn inbegrepen!
Aanmelden of meer informatie? Zie www.NationaleSportkampen.nl/Leonidas.

Hockeykamp Junior/Original (6-14 jaar)
Tijdens het hockeykamp word je ingedeeld op leeftijd, Junior (6-8 jaar) en Original (8-14 jaar). We gaan aan de slag met jouw hockeytechniek, je krijgt een clinic van een (oud-)internationaal en in de middag zijn er naast hockey ook andere activiteiten. Denk aan knotshockey of een estafette over de hindernisbaan! Leren, beter worden en bovenal heel veel sportplezier.
Prijs tot 17 september: €179,-  (daarna €199,-)

Tophockeykamp/Topkeeperkamp (8-14 jaar)
Houd jij zo van hockey dat jij niets liever wilt dan de gehele dag er mee bezig zijn? Ga op tophockeykamp! In de ochtend is het programma gericht op jouw techniek en in de middag passen we deze toe tijdens partijen, oefeningen voor individuele tactiek en andere wedstrijdvormen. Je krijgt 3 specifieke clinics die jou een totaalhockeyer maken. Take it next level; ook beschikbaar voor keepers!
Prijs tot 17 september: €249,- (daarna €269,-).


Een jaar onbeperkt op hockeykamp!
Ga jij meer dan één keer per jaar op kamp, dan is een abonnement op de Nationale Sportkampen al snel super voordelig. Vanaf slechts €399,- ben je abonnee. Als jij bijvoorbeeld één zomerkamp en één herfstkamp aan een hockeykamp meedoet, bespaar je al €100,-! Boek hier..

Speel jij subtopklasse of hoger?! (10- 16 jaar)
Op het Advanced Tophockeykamp leer je de nieuwste hockeytechnieken van een topspeler, verbeter je tactische keuzes o.l.v. een topcoach en nog veel meer hockeyactiviteiten. Deze herfstvakantie op Schaerweijde (Zeist), ook mogelijk met overnachting! Alle informatie

Voor alle trainers
Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens de kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen. nl/begeleiden.

Gerelateerd nieuws