Leonidas

BP Top Indoor Kamp - 2 & 3 januari

BP Top Indoor Kamp - 2 & 3 januari

Naar aanleiding van het grote succes van de vorige BP TOP INDOOR KAMPEN en de grote vraag naar top-hockey training in de zaal organiseren wij een nieuwe versie van het BP TOP INDOOR KAMP!

Wij geloven erin dat de technieken die in zaalhockey worden gebruikt, van zeer grote bijdrage kunnen zijn op het veld. Denk hierbij aan alle pushtechnieken die je kunt gebruiken om goals te maken, maar ook om een versnellende pass te spelen.

Tijdens dit BP Top Indoor Kamp train je met niemand minder dan BP Toppers Teun Rohof en Boris Burkhardt! Teun is een echte zaalhockeyer. Als sinds 2007 maakt hij deel uit van het Nederlandse zaalhockeyteam. In 2015 werd zijn harde werken in de zaal beloond met de wereldtitel.

Teun heeft in totaal drie landskampioenen op het veld op zijn naam staan. Maar hij heeft 10 zaalkampioenschappen gepakt! Kortom: je kan meer dan genoeg leren van deze zaal-international!

De andere BP Topper is Boris Burkhardt. Met het EK 2016 en Ek 2018, 2x Nederlands kampioen en 4e van Europa, kan je Boris ook een echte zaaltopper noemen. Boris heeft vanaf zijn jeugd op het hoogste zaalniveau gespeeld en speelt dat nu nog steeds voor Amsterdam en het Nederlands Zaalteam.

Teun en Boris zullen beide 1 dag aanwezig zijn, en hebben in samenwerking met BP College het programma en oefeningen geschreven. Zoals je van de BP Kampen gewend bent, wordt dit dus ook weer een kamp van gegarandeerde kwaliteit.

Houd jij ook van het spelletje en wil jij de nieuwste passeerbewegingen en (scorings-) technieken leren? Schrijf je dan snel in voor het BP TOP INDOOR KAMP. Alle deelnemers ontvangen een BP College Shirt. Globaal zal het dagprogramma er als volgt uitzien:

Woensdag 2 januari
09:30 Ontvangst deelnemers + uitdelen BP Tenue
10:00 Training 1
12:00 Topsport lunch
12:45 Tussenactiviteit/Training 2
14:15 Training 3
15:00 Ophalen deelnemers

Donderdag 3 januari
09:45 Ontvangst deelnemers + uitdelen BP Tenue
10:00 Training 1
12:00 Topsport lunch
12:45 Tussenactiviteit/Training 2
14:15 Training 3
15:00 Ophalen deelnemers

Wij hopen jou ook te zien na de kerst.  

Gerelateerd nieuws