Leonidas

Nieuw digitaal wedstrijdformulier

Nieuw digitaal wedstrijdformulier

Met ingang van 1 januari 2019 werken we met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. Alle informatie en handleidingen over het DWF vind je op de website van de KNHB of via deze link.

Teambegeleiding
De belangrijkste wijziging is dat je als coach en/of manager nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kan je terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage. Dit zijn verschillende codes. De tegenstander heeft een eigen 'coach'-DWF-code.
Het nieuwe DWF vind je op dezelfde plek als het oude DWF. 

Scheidsrechter
De belangrijkste wijziging is dat coaches nu ook eigen DWF-codes hebben (per wedstrijd). Deze code kan de coach terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar staat ook de code voor de arbitrage.
Bij uw fluit-beurt-details in de mobiele app van de club staat de code van de scheidsrechter. 

Let op: de KNHB geeft aan in de handleiding dat er een account voor hockey.nl of knhb.nl aangemaakt dient te worden. Dit is niet nodig: scheidsrechters en teambegeleiding kunnen gewoon gebruik maken van de inlogcodes van LISA (lidnummer en wachtwoord, dezelfde inloggegevens van LISA app).

Gerelateerd nieuws