Leonidas

Hulp bij het Digitaal Wedstrijd Formulier

Hulp bij het Digitaal Wedstrijd Formulier

Sinds januari is de nieuwe versie van het Digitaal WedstrijdFormulier (DWF) live gegaan. Hoewel de vormgeving volledig is vernieuwd, bevat het nieuwe DWF dezelfde informatie als voorheen. Het nieuwe DWF kan vanuit de url https://dwf.hockeyweerelt.nl worden geopend, maar is ook beschikbaar via onze eigen website, via www.leonidas.nl/formulier (Inloggen > Account van mijn vereniging > Leonidas). 

Verificatiecodes
De eindgebruikers (scheidsrechters, coaches, aanvoerders etc.) ontvangen net als voorheen de wedstrijdverificatiecodes. Deze codes worden d.m.v. een persoonlijke e-mail rechtstreeks verstuurd naar scheidsrechters, teamondersteuners en aanvoerders. 

Heb je geen e-mail met verificatiecode ontvangen?
De teamondersteuning kan de verificatiecodes terugvinden in de club-app bij de betreffende wedstrijd. Hier staat ook de code voor de scheidsrechters. Deze code eindigt altijd op een 1, 2 of 3. 

Er zijn 3 wedstrijdcodes, hoe zit dat precies?
Het nieuwe DWF kent 3 codes, één voor de thuisspelende teambegeleider, één voor de uitspelende teambegeleider en één voor de scheidsrechters.

Inloggen
Om het DWF te gebruiken, logt de teambegeleider of scheidsrechter in met behulp van je eigen login-gegevens. Het DWF kan vanuit de url https://dwf.hockeyweerelt.nl worden geopend, maar is ook beschikbaar via onze eigen website, via www.leonidas.nl/formulier.

Voor meer informatie over het DWF verwijzen we je graag naar alle diverse handleidingen:

Gerelateerd nieuws