Leonidas

Wil jij door blijven hockeyen, maar meer vrije tijd in het weekend? Doe mee met Sevens!

Wil jij door blijven hockeyen, maar meer vrije tijd in het weekend? Doe mee met Sevens!

Wil jij door blijven hockeyen, maar wil je liever iets meer vrije tijd in het weekend? Of wil je nog meer hockeyen? Lees verder...... Dan is Sevens by Leo perfect voor jou! 

Sevens sluit aan bij de visie 'een leven lang hockeyen' en is perfect voor senioren die liever niet (meer) willen hockeyen in het weekend. Een lagere contributie, minder verplichtingen én een gezellige vrijdagavond invulling!

Meetrainen
Op dit moment wordt er wekelijks getraind door de Sevens teams op de vrijdagavond. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen om te kijken of Sevens bij jou past? Stuur dan een mail naar [email protected]


Voor wie is Sevens?
Leden én niet-leden met hockeyervaring! Sevens is perfect voor hockeyers die wel willen blijven hockeyen, maar net wat meer vrije tijd in het weekend willen.

Wat is Sevens by Leo?
Sevens is een 7 vs. 7 competitie op vrijdagavond. Tijdens deze competitie speel je op een half hockeyveld 2 wedstrijden van 30 minuten in de vorm van een drieluik. Bij Sevens speel je zonder keeper en scheidsrechter. Om de week speel je wedstrijden, op de andere vrijdagavonden is er de mogelijkheid om met alle teams te trainen.

Wat doe je nog meer?
Veel gezelligheid op de vrijdagavond! Zoals bijvoorbeeld een gezellige borrel na de wedstrijden in het clubhuis of op het terras met een 'tuintje', 1 keer per seizoenshelft een activiteit of voorafgaand aan de wedstrijd eten met je team op de club.

Programma
Het programma en de speeldata voor het aankomende seizoen van Sevens by Leo worden deze zomer bekend gemaakt!

Aanmelden
Schrijf je in voor Sevens by Leo via het Inschrijfformulier op de website. Wil je een heel team inschrijven voor Sevens by Leo? Dat kan! Een team bestaat uit minimaal 8 personen. 

Wat gaat het kosten?
- De contributie per seizoen is €180,-;
- De Rotterdampas-korting van €25,- is van toepassing!
- Wil je Sevens spelen, maar speel je ook in een andere competitie bij Leonidas? Dan betaal je alleen de hoogste contributie.

Heb je interesse?
Stuur dan een mail naar [email protected] Dan nemen we z.s.m. contact met je op over Sevens by Leo!

Gerelateerd nieuws