Leonidas

Zomerhockey voor Senioren op Leonidas!

Zomerhockey voor Senioren op Leonidas!

Het einde van het seizoen staat alweer voor de deur en de lange zomer zonder competitie gaat weer beginnen. Heb jij zin om samen met teamgenoten en andere spelers van Leonidas de zomer door te hockeyen? Dat kan! Ook dit jaar wordt er gedurende de zomermaanden wekelijks een open hockeyavond georganiseerd op Leonidas. Fanatiekelingen en liefhebbers kunnen elke donderdagavond samenkomen om een paar potjes op half veld te hockeyen en daarna een drankje te drinken. 

De teams zullen worden samengesteld aan de hand van de opkomst en er zal een eerlijke verdeling van niveau per team worden gemaakt. Goede en minder goede, man en vrouw worden allemaal bij elkaar gegooid zodat je ook andere mensen van Leonidas leert kennen. Er is geen inschrijving of inschrijfgeld: Als je zin hebt kun je meedoen, als je een week iets anders te doen hebt: er is geen verplichting! 

Lijkt het jou en je teamgenoten leuk om samen met andere Leonieden gedurende de zomer je hockeyskills op pijl te houden? Kom dan Zomerhockeyen!

In het kort: 
Wat? Zomerhockey voor Leonieden (senioren)
Wanneer? Vanaf 6 juni elke donderdagavond van 20.00 tot 21.30
Waar? Velden 3 & 4 op Leonidas
Voor wie? Iedereen die zin en tijd heeft
Hoe? Partijtjes op half veld met en tegen gemixte teams
Kost dat? Helemaal niks! Maar je Leopas meenemen voor een drankje/ijsje is aan te raden.

Meenemen: Hockeyspullen, wit en rood shirt (voor de teamindelingen), teamgenoten, Leopas, zonnebril om te shinen. 

Tot donderdag 6 juni! 

Gerelateerd nieuws