Leonidas

Koop nu je Leonidas tenue met korting!

Koop nu je Leonidas tenue met korting!

Het hockeyseizoen 2020-2021 is in zicht en de nieuwe teams zijn (bijna allemaal) bekend, dus ook de gloednieuwe Leonidas tenues kunnen weer aangeschaft worden! 

Aanbieding complete Leonidas tenue
Hiervoor heeft De Hockeywinkel een speciale aanbieding voor leden van Leonidas. Koop nu je complete thuis én uit tenue voor slechts €100,-! Het hele tenue is verkrijgbaar in de winkel in Barendrecht (Ziedewij 13A, Barendrecht, zie openingstijden onderaan deze pagina).
Deze aanbieding is geldig tot 31 augustus.---------------------------------------------------------------------------------

Speciale TEAMAVOND - tot 20% korting op nieuwe collectie!
In juli en augustus organiseert De Hockeywinkel speciale teamavonden in de winkel in Barendrecht. Kom jij met je hele hockeyteam naar de winkel, dan worden jullie ontvangen door een team van productspecialisten voor het allerbeste advies. Tevens kan Pirmin Blaak, keeper van het Nederlands elftal, jouw team adviseren bij de aankopen. Ook bieden zij de mogelijkheid om een nieuwe teamfoto te maken in de winkel!

Tijdens deze speciale avond krijg het team 10% extra korting op de aangekochte materialen, waardoor de korting kan oplopen tot wel 20% op de nieuwe collectie!

Aanmelden TEAMAVOND
Plan een avond in via [email protected] en verschijn helemaal tip top op het veld dit seizoen!

---------------------------------------------------------------------------------

Team Sponsor worden?
Een hockeyteam sponsoren is een mooie manier om de aandacht te vestigen op uw bedrijf. Het aankleden van een team levert u niet alleen exposure op binnen en buiten de regio, maar u gaat op deze manier ook een binding aan met een team en haar vereniging. Wilt u een hockeyteam sponsoren? Bekijk de sponsormap via deze link voor meer over informatie over de verschillende mogelijkheden welke De Hockeywinkel u kan bieden!

---------------------------------------------------------------------------------


Openingstijden | De Hockeywinkel Barendrecht
- woensdag: 12.00 - 17.00 uur
- vrijdag: 12.00 - 17.00 uur
- zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Contact | De Hockeywinkel Barendrecht
Adres: Ziedewij 13A, 2991 LA Barendrecht
Telefoon: 0180 - 239 564

Gerelateerd nieuws