Leonidas

Leoshop HERFSTAANBIEDING!

Leoshop HERFSTAANBIEDING!

Nu het weer begint te veranderen en de herfst zowel letterlijk als figuurlijk voor de deur staat, gaat de Leonidas clubshop zijn assortiment hierop aanpassen. Om te beginnen komen wij met een herfstaanbieding van speciale Leonidas regenkleding! Deze is vanaf nu verkrijgbaar in de clubshop tegen de volgende condities (zolang de v voorraad strekt):

Regenkleding
Jack Senior:
€ 30,-
Jack Junior: € 27,50
Broek Senior: € 25,-
Broek Junior: € 20,-Op speciaal verzoek verkopen we sinds kort ook een speciaal Leonidas trainingsshirt dat vorig seizoen al in gebruik is genomen door de topjeugd van Leonidas. Deze is verkrijgbaar voor € 30,-.Binnenkort komen ook witte thermo shirts en blauwe sliding broekjes in de collectie van de Leonidas clubshop. Als er andere items zijn die de leden van Leonidas graag zouden willen kunnen kopen in de clubshop, dan horen wij dat graag! Stuur je verzoek naar [email protected] en we gaan kijken of we hierop kunnen inspelen.

Afwijkende openingstijden tijdens de herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie gaat Leonidas echt en zijn er geen hockey-activiteiten op het complex. De clubshop zal om die reden ook gesloten zijn van 16 oktober t/m 26 oktober. Leden die in die periode toch iets nodig hebben, kunnen terecht bij De Hockeywinkel in Barendrecht, aan de Ziedewij 13a.

Gerelateerd nieuws