Leonidas

RHV Leonidas gesloten t/m 6 april

RHV Leonidas gesloten t/m 6 april

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland, geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast t/m 6 april  Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.

Geen hockeyactiviteiten, clubhuis gesloten
Aansluitend op de landelijke maatregelen, vraagt de KNHB alle verenigingen per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten, etc.) af te gelasten t/m 6 april, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen.

Om deze reden is het clubhuis van RHV Leonidas gesloten t/m 6 april. De trainingen, vergaderingen en andere hockey-gerelateerde evenementen/bijeenkomsten gaan niet door.

Evenementen afgelast
Het jeugdfeest op 14 maart, de wijnproeverij (D1/H1) op 20 maart, het 25+ diner op 28 maart en het Leonidas The Dansant op 29 maart worden afgelast en, indien mogelijk, op een later moment georganiseerd.

Gerelateerd nieuws