Leonidas

Senioren teams weer het veld op per 11 mei

Senioren teams weer het veld op per 11 mei

Vanaf maandag 11 mei mogen de trainingen voor senioren starten. De KNHB en gemeente Rotterdam hebben besloten dat dit alleen mogelijk is als er voldoende coördinatoren aanwezig zijn op het complex die toezien op handhaving van de maatregelen op Leonidas. Dit betekent dat alleen getraind kan worden, indien genoeg vrijwilligers zich per dag hebben aangemeld om te helpen bij de coördinatie op het terrein en velden! Aanmelden hiervoor kan bij de senioren commissie, via [email protected]Het overzicht van de tijdsloten waarvoor je je kan aanmelden is per mail verstuurd naar alle senioren. 

Algemene regels op Leonidas: Voor iedereen die komt sporten op ons complex zijn de volgende regels van kracht:

  • Ben je ziek of verkouden? Blijf thuis!
  • Was regelmatig je handen; Doe dit thuis voor en na je training.
  • Neem je eigen bidon mee.
  • Ga thuis naar het toilet.
  • Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten.
  • Omkleden thuis of in de auto.
  • Kom maximaal 5 minuten voor je training naar de club.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar en vermijd lichamelijk contact.
  • Bezoekers zijn voorlopig nog niet welkom.
  • Houd je aan de looproute op het terrein.

Voor het volledige overzicht van het protocol voor seniorenhockey, verwijzen we je graag door naar de bijlage. Lees deze goed door!

Regels en afspraken: Voor de senioren geldt dat alleen getraind mag worden, (onderlinge) wedstrijden zijn niet mogelijk tot 1 september. Per training mogen maximaal 20 personen incl. trainers op het veld staan. Tevens houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar en zijn er afspraken over het desinfecteren van materialen. Tijdens de training wordt enkel gebruik gemaakt van het trainingsmateriaal op het veld, eigen trainingsmateriaal is niet toegestaan. Over deze specifieke en andere afspraken, verwijzen we je graag door naar het protocol in de bijlage. 

Noodzakelijke aanpassing trainingsschema: Het trainingsschema is aangepast, omdat er maar 1 team per veld kan trainen. Natuurlijk snappen we dat veranderingen in de trainingstijden en dagen lastig kunnen zijn en dat het veel flexibiliteit vraagt van eenieder. We hebben nooit eerder met een dergelijke situatie te maken gehad, maar we doen ons uiterste best om het zo in te roosteren dat ieder team toch kan trainen. Houd er rekening mee dat er ook trainingen zijn op zondag. Alle afspraken en het trainingsschema zijn in ieder geval van kracht tot 1 juni. 

Tot slot willen we jullie nogmaals vragen de regels en afspraken goed door te nemen. Deze zijn als bijlage toegevoegd. Het is van groot belang dat iedereen zich aan deze maatregelen houdt. De regels zijn van kracht binnen de hekken van Leonidas en wij zullen hierop handhaven. Het parkeerterrein en de fietsenstalling op de parkeerplaats is in de openbare ruimte, wij willen jullie wel met klem vragen om ook daar de regels in acht te houden. We weten dat stadstoezicht en de politie met enige regelmaat de parkeerplaats zal controleren. 

Op deze wijze weten we allemaal wat we van elkaar kunnen verwachten en we vertrouwen hierin op jullie medewerking. Met elkaar kunnen we dit vormgeven, zodat jullie ook de komende weken volop kunnen trainen.

Met sportieve groet, 

De seniorencommissie 
De tophockeycommissie 
De technische staf &
Het bestuur

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Gerelateerd nieuws