Leonidas

In memoriam Mathijs van Dulst

In memoriam Mathijs van Dulst

In de week van 11 mei j.l. bereikte ons het bericht dat Mathijs (23 jaar) één van de vijf surfers is, die zijn omgekomen voor de kust van Scheveningen.

Mathijs was vanaf de jongste jeugd lid van onze vereniging. Naast dat hij al die jaren heeft gehockeyd in de eerste jongens teams, droeg hij al op jonge leeftijd bij aan onze vereniging. Hij gaf training aan de allerjongste kinderen, hij floot wedstrijden en was actief én vooral gezellig lid van het jeugdbestuur. Met zijn enthousiasme leerde hij de kleintjes hockeyen en de iets oudere jeugd hoe een gezellig feestje te vieren.
Net als zijn ouders, broer en zusjes, had hij een echt Leonidashart. Lekker hockeyen, maar ook veel gezelligheid, zoals bijvoorbeeld tijdens de familietoernooien.

Toen hij ging studeren in Delft en daar ging hockeyen, bleef hij terugkomen naar zijn oude club.
Altijd een praatje maken met bekenden, interesse tonen, een grapje maken of zelf een mooi verhaal vertellen over wat hij had meegemaakt, met een grijns op zijn gezicht en twinkelende ogen. En natuurlijk miste hij geen enkel Leonidas Thé Dansant.

Mathijs heeft in zijn jonge leven met zijn sportiviteit, levenslust, gezelligheid en optimisme bij velen grote indruk gemaakt en zo zullen wij hem ook blijven herinneren.

Leonidas rouwt. Wij wensen Belinda, Wim, Maaike, Paulien en Koen alle sterkte.

Gerelateerd nieuws