Leonidas

Versoepeling van de maatregelen per 1 juli

Versoepeling van de maatregelen per 1 juli

Vanaf woensdag a.s., 1 juli, geldt een nieuw hockeyprotocol voor trainen bij Leonidas (zie bijlage). De basisregels omtrent ziekte en hygiëne blijven van kracht, evenals de looproute op het terrein en het bewaren van 1,5 meter afstand. 

Een aantal maatregelen zijn inmiddels – gelukkig - versoepeld! Zo zijn (oefen)wedstrijden weer toegestaan en is het voor senioren toegestaan om tijdens het hockeyen normaal spelcontact te hebben (dus geen 1,5 meter afstand-regel). 

Ook zijn ouders weer welkom langs de lijn! Voor jeugdleden geldt hierbij: per speler mag 1 toeschouwer mee het terrein op. Senioren mogen helaas nog geen toeschouwers meenemen. Voor het volledige overzicht van de nieuwe maatregelen geldig voor Leonidas, verwijzen we je graag door naar het protocol in de bijlage.

Let op: Zoals op 29 juni per e-mail bekend is gemaakt, gaan de versoepelingen van de maatregelen voor jeugdspelers pas in vanaf 4 juli (na afloop van het reguliere trainingsschema). Ouders/verzorgers langs de lijn en op het terras zijn toegestaan vanaf 4 juli.

Training afmelden en oefenwedstrijden: Deze zomer kan door gehockeyd worden! Gaat je training/wedstrijd onverhoopt niet door? Geef dit dan a.u.b. door via [email protected]. De training afmelden is verplicht (in geval van een corona besmetting, hebben wij de juiste gegevens voor bron- en contactonderzoek). Speel je een oefenwedstrijd tegen een andere club? Stuur dan voorafgaand aan de wedstrijd het Leonidas protocol naar de tegenstander (het protocol in de bijlage).

Horeca weer open: Vanaf 1 juli is ook het terras van Leonidas weer open voor een biertje en tuintje na de training of een BBQ met je team! Meer informatie over het Leo Terras, reserveren en de openingstijden, vind je op de site/app.

Vragen en opmerkingen: Heb je een vraag? Stuur dan gerust een mail naar [email protected]!

Bijlage

Gerelateerd nieuws