Leonidas

Horeca Leonidas is weer open!

Horeca Leonidas is weer open!

Goed nieuws! Vanaf 1 juli is de horeca van onze club weer open! We zijn blij dat we je weer op het zonnige terras mogen ontvangen voor een tuintje na de training, een glas wijn tijdens een jeugdtraining of voor een gezellige BBQ met het team. Benieuwd naar het aanbod op het terras? Bekijk het hele menu via deze link (of zie de bijlage). 

Openingstijden Leonidas Terras:

Maandag Gesloten


Dinsdag 16.00 - 20.30 uur: Leoniden en ouders     20.30 - 23.30 uur:   Senioren
Woensdag* 16.00 - 20.30 uur: Leoniden en ouders    20.30 - 23.30 uur: Senioren
Donderdag* 16.00 - 20.30 uur: Leoniden en ouders     20.30 - 23.30 uur: Senioren
Vrijdag* 16.00 - 20.30 uur: Leoniden en ouders 20.30 - 23.30 uur: Senioren
Zaterdag 10.00 - 15.30 uur: Leoniden en ouders Na 18 juli gesloten op zaterdag  
Zondag Gesloten*Op woensdag, donderdag en vrijdag is het terras ook beschikbaar voor team BBQ's voor junioren en senioren. Deze kunnen via dit formulier gereserveerd worden!

Borrelen
Het terras is van dinsdag t/m vrijdag (en zaterdag 11 juli en 18 juli) geopend voor alle Leoniden én ouders/verzorgers. Voor een drankje of borrel is net niet nodig te reserveren. Wel raden we dit aan, zodat je gegarandeerd bent van een plekje op het terras
Meld je altijd van te voren even aan bij de host(ess), bij de entree van het terras. Hij/zij wijst je een tafel aan.

Van 20.30 - 23.30 uur (op di. t/m vr.) is het terras uitsluitend beschikbaar voor senioren. Wees verzekerd van een tafel voor je team en reserveer van tevoren! Reserveren kan via dit formulier

Hapje eten? Reserveren verplicht!
Eten op de club kan op elke gewenste dag! Benieuwd naar het menu? Bekijk het hele menu via deze link of zie de bijlage.

Team BBQ? Reserveren verplicht!
Wil jij het afgelopen seizoen op een leuke manier afsluiten met je oude team? Of gezellig op de club kennis maken met je nieuwe teamgenoten? Reserveer dan een BBQ via dit formulier! (Let op: je bedient de BBQ zelf. Junioren hebben dus een begeleider nodig!)

De BBQ is te reserveren van woensdag t/m vrijdag op gezette tijdstippen, namelijk van 16.00-18.00 uur, 18.00-20.00 uur of 20.00-22.00 uur. Op het terras is beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij en wees verzekerd van een plek om met je team te BBQ'en tijdens een zwoele zomeravond!

Gratis bittergarnituur voor senioren
Omdat we het zo fijn vinden dat vanaf 1 juli onze leden weer het terras op kunnen, krijgen de senioren teams bij hun eerste bestelling een bittergarnituur van de club cadeau!

Ouders en verzorgers
Sinds 4 juli zijn ook de ouders/verzorgers weer welkom bij Leonidas! (per jeugdspeler mag 1 toeschouwer mee) Ouders kunnen weer langs de lijn staan (met 1,5 m. afstand), maar kunnen ook gezellig plaatsnemen op het terras. Meld je van tevoren even aan bij de host(ess); hij/zij wijst je een tafel toe (bij gebruik van terras is afname van consumpties verplicht).

Daarnaast is het mogelijk voor ouders/verzorgers om met het (jongste) jeugdteam een BBQ of teametentje te reserveren. Reserveren voor eten op het terras kan via dit formulier.

(!) Belangrijke voorwaarden terras - In het kort
- Plaatsnemen op het terras? Afname van consumptie verplicht.
- Vooraf altijd aanmelden bij de host(ess). Hij/zij zal hier een gezondheidscheck uitvoeren en het reglement toelichten. Na een goedgekeurde triage zal hij/zij je een tafel toewijzen.
- Gasten dienen altijd te blijven zitten aan tafel.
- Gasten (18+) houden 1,5 m. afstand van elkaar.
- Het is mogelijk om met je team bij elkaar te zitten. Hierbij houden we rekening met 1,5 m. afstand, mits zelfde huishoudens of junioren tot 18 jaar.
- Bestellen en betalen gaat via een QR-code aan tafel. Het is niet toegestaan om zelf naar de bar te lopen.
- Voor een drankje/borrel is het niet nodig te reserveren. Wel raden we dit aan! Een borrel reserveren kan via dit formulier.
- Wil je eten of BBQ'en? Dan is reserveren verplicht. Reserveren kan tot 3 dagen van tevoren via dit formulier.
- Het terras is van 16.00 - 20.30 uur geopend voor alle leden en ouders/verzorgers. Na 20.30 uur is het terras uitsluitend open voor senioren.
- Seniorenteams hebben een tijdsblok van max. 60 minuten na afloop van de training voor borrel of diner. Teams kunnen plaatsnemen aan een veldtafel (het veldnummer waarop je heb getraind).

Tot slot
We zijn blij dat we langzaamaan weer het normale verenigingsleven kunnen oppakken. Uiteraard zijn er nog steeds enkele maatregelen waaraan we ons moeten houden, zoals de looproute, het houden van 1,5 m. afstand en thuis blijven als je ziek/verkouden bent. We dringen er dan ook zeer op aan dat iedereen zich aan deze regels houdt. We hebben het grootste vertrouwen dat de corona maatregelen door iedereen gerespecteerd worden. 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op via [email protected]

We hopen jou en/of je team snel te zien op het Leo Terras!

Met vriendelijke groet,

Het horecateam,
het clubmanagement
RHV Leonidas 
Bijlage

Gerelateerd nieuws