Leonidas

EY VODW Zomercompetitie Bedrijfshockey bij Leonidas

EY VODW Zomercompetitie Bedrijfshockey bij Leonidas

Nu weer in competitieverband gehockeyd mag worden, gaat ook de EY VODW Zomercompetitie Bedrijfshockey bij Leonidas weer door! Deze zomercompetitie (ZC) is de grootste en leukste bedrijfshockey competitie van Nederland. Dit jaar zal de ZC neerstrijken op Leonidas. Gedurende de maand juli en augustus gaat zakelijk Rotterdam strijden om wie zich de winnaar mag noemen van de 3e editie van Zomercompetitie Rotterdam. Gaat jouw bedrijf voor de winst?

Na de fysieke inspanning kan je onder het genot van een drankje genieten van de zon en alle wedstrijden van ZC. Daarnaast is de ZC een unieke plek om informeel te netwerken; elke speeldag komen alle teams samen voor de 3e helft. Naast hockey biedt de ZC (indien mogelijk) nog tal van extra's, zoals een pubquiz, proeverij, e.d. Kortom, een geweldige manier om de zomer sportief en gezellig in te vullen!

Wat kan je verwachten?
- Format is 6 tegen 6 (minimaal 2 mannen en minimaal 2 vrouwen in het veld)
- Locatie: RHV Leonidas
- Periode: 16 juli tot 13 augustus
- Elke donderdag
- Speeltijden: 18.30 - 22.00 uur
- 5-7 wedstrijden per team
- BBQ/buffet tijdens de finale dag
- Unieke netwerklocatie
- Bevordert teamspirit
- Indien mogelijk: pubquiz, proeverijen, cocktailbar, e.d.
- Corona-proof terras
- Een sportief en duurzaam imago voor jouw organisatie
- Kosten per team: €795,- (ex. BTW) // samen met voetbal > 10% korting op totaalprijs

Voorwaarden
Vanwege de corona maatregelen is de ZC dit jaar ingekort, namelijk van 16 juli tot 13 augustus. Uiteraard worden alle richtlijnen van de regering en het RIVM gevolgd. Vanwege de korte voorbereidingstijd, moeten we een aantal randvoorwaarden stellen:
- Om zeker te weten dat de ZC dit jaar doorgang kan vinden, zijn minimaal 8 teams nodig. Schrijf je team dus het liefst direct in, zodat we z.s.m. een definitieve GO kunnen geven op Zomercompetitie 2020!
- Er kunnen maximaal 16 teams meedoen.
- Je kan je voorkeuren aangeven in het inschrijfformulier, maar deze bieden geen garantie
- Wees erop voorbereid dat we geen inhaalprogramma kunnen afwerken dit jaar; zorg er dus voor dat je alle speeldagen kan!
- Deadline voor inschrijven is woensdag 8 juli, 12.00 uur.

Gerelateerd nieuws