Leonidas

Verplichte registratie van toeschouwers/bezoekers vanaf zaterdag 26 augustus

Verplichte registratie van toeschouwers/bezoekers vanaf zaterdag 26 augustus

NOC*NSF heeft besloten dat alle 18+ bezoekers van sportverenigingen moeten reserveren/zich moeten registreren en een gezondheidscheck moeten doen voordat zij het terrein van de club betreden. Vanaf aanstaande zaterdag, 11 juli, is het daarom verplicht dat bezoekers van Leonidas zich registreren. Dit geldt niet voor (jongste) jeugdspelers, maar wel voor alle ouders, verzorgers, familielieden en vrijwilligers van 18+ die het complex van de club betreden en/of plaatsnemen op het terras. 

Doe de gezondheidscheck
Bij de entree van de club hangen 4 vragen aangaande de gezondheid van jou en je gezinsleden/huisgenoten (opgesteld door het RIVM). Lees deze goed door! Zodra je alle vragen met 'NEE' kunt beantwoorden, registreer je je via een QR code en ben je welkom als toeschouwer. Zodra je één van deze vragen met 'JA' beantwoord, verzoeken we je dringend om terug te gaan naar huis.

Registreren bij de entree
Registreren gaat via een QR code. Deze code hangt bij de toegang tot het terrein (en bij het terras). Scan de code met je camera van je telefoon, open de link en vul de korte vragenlijst in. Geen telefoon bij je? Er zal iemand aanwezig zijn met een papieren registratielijst. Kan via deze link: https://leonidas.nl/registratie/

We vragen enkel om de datum van je bezoek, naam en e-mailadres. Deze gegevens worden maximaal 4 weken bewaard voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Met het invullen van dit formulier geef je aan dat je de gezondheidscheck hebt gedaan.

Let op: op het terrein kunnen corona coördinatoren of stafleden steekproefgewijs vragen om je registratie. Bewaar de bevestiging van je registratie dus goed (deze ontvang je per mail - of maak een screenshot).

Senioren
Senioren zijn niet verplicht zich voorafgaand aan de training/wedstrijd te registreren via de QR code bij de entree. Echter, zodra de training is afgelopen, worden deze 18+ spelers gezien als 'toeschouwers'. Neemt het team na afloop van de training plaats op het terras, vragen we de teamcaptain om het gehele team te registreren (hierbij is het niet nodig de QR code te gebruiken. Het horecapersoneel deelt hiervoor een formulier uit).

Gerelateerd nieuws