Leonidas

Mag je eigen etenswaren en drank meenemen naar de club?

Mag je eigen etenswaren en drank meenemen naar de club?

In het afgelopen seizoen hebben wij gemerkt dat binnen de vereniging voor sommigen nog wat onduidelijkheid is over het meenemen van eigen eten en drinken voor teamactiviteiten en/of teametentjes binnen en buiten de reguliere openingstijden van de clubhoreca. Zo nemen teams regelmatig eigen etenswaren mee voor een afsluitende borrel, worden pizza's besteld na afloop van de wedstrijd of zien we teams rondlopen met zelf meegenomen flessen frisdrank. Dit is niet toegestaan.

Mag je eigen drank en etenswaren meenemen naar de club?
Het is niet toegestaan om eigen drank en etenswaren mee te nemen. Wanneer je als team buiten of tijdens openingstijden iets wilt organiseren op het complex, terras of in het clubhuis en je gebruik wilt maken van de horecafaciliteiten van de club, neem dan contact op via [email protected] Per team of groep kunnen gedurende het hele seizoen afspraken gemaakt worden over borrels, lunches, diners, BBQ's of andere arrangementen. Overleg dit met de horeca manager en geef aan wat jullie voorkeur heeft!

Uiteraard is het wel toegestaan om je eigen bidon/flesje mee te nemen naar trainingen en wedstrijden. Tevens zijn gezonde snacks en energierepen e.d. tussen de wedstrijd/training toegestaan. 

Openingstijden Horeca
De horeca van Leonidas is deze zomer geopend van dinsdag t/m vrijdag. Team etentjes en BBQ's zijn te reserveren via dit formulier.

Gerelateerd nieuws