Leonidas

Teamsponsor worden?

Teamsponsor worden?

Een hockeyteam sponsoren is een mooie manier om de aandacht te vestigen op uw bedrijf. Het aankleden van een team levert u niet alleen exposure op binnen en buiten de regio, maar u gaat op deze manier ook een binding aan met een team en haar vereniging. Wilt u een hockeyteam sponsoren? Bekijk de sponsormap in de bijlage voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden welke De Hockeywinkel u kan bieden!

Bij shirtsponsoring is het van belang dat de belangen van hoofdsponsor ABN AMRO worden bewaakt. Lees hier meer informatie aangaande het sponsorbeleid van Leonidas.

Bedrukking
Voor bedrukking van de Leonidas tenues, werkt Leonidas samen met De Hockeywinkel. Alleen De Hockeywinkel mag het officiĆ«le Leonidas logo op het clubtenue, trainingspakken en overige teamkleding plaatsen. Datzelfde geldt voor rugnummers, namen en andere sponsoruitingen. Hiermee is Leonidas ervan verzekerd dat alles op uniforme wijze en conform regels plaats vindt. 

Eventuele boetes of andere problemen die Leonidas krijgt als gevolg van het niet nakomen van deze afspraak, zullen rechtstreeks worden verhaald op het desbetreffende team.
Bijlage

Gerelateerd nieuws