Leonidas

Open Dag Leonidas

Open Dag Leonidas

Op 5 september is de Open Dag van Leonidas! Vanaf 10.00 uur 's ochtends is de club geopend voor kinderen (met 1 ouder) die een keer rond willen kijken bij hockeyvereniging Leonidas. Een gezellige dag om de sfeer te proeven van de club en om te kijken of hockey bij je (kind) past!


Tijdens deze dag worden diverse hockeyclinics en randactiviteiten voor kinderen van alle leeftijdscategorie├źn georganiseerd. Daarnaast zullen er genoeg huidige leden, ouders en vrijwilligers aanwezig zijn, die je meer kunnen vertellen over het verenigingsleven van Leonidas en je graag verder helpen bij je keuze om te starten met hockey!

De dag start om 10.00 uur en zal rond 12.00 uur afgelopen zijn. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom! 

Hockeyschool Leonidas
Is jouw kind na deze dag helemaal om en wil hij/zij graag lid worden van Leonidas? Op 12 september start de Hockeyschool en kan hij/zij meteen mee doen. De Hockeyschool kost slechts €30,- voor 5 trainingen. Meer informatie over de Hockeyschool lees je hier

Vriendje meenemen
Alle huidige (jongste) jeugdleden kunnen een vriend(in) meenemen naar deze dag! Hoe leuk is het dat je die ene klasgenoot die (nog) niet hockeyt een keer Leonidas kan laten zien?! Wie weet wordt hij/zij na deze dag wel lid van jouw club!

Aanmelden
Wil je bij de Open Dag zijn of wil je meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]

Corona virus
Vanwege het corona virus is het tijdens deze dag toegestaan om max. 1 ouder per kind mee te nemen. Tevens gelden op het terrein enkele maatregelen, zoals 1,5 m. afstand voor 18+ bezoekers, registratieplicht en een looproute op het terrein. Op de website www.leonidas.nl kun je alle huidige maatregelen geldig voor Leonidas vinden aangaande het corona virus. 
Bijlage

Gerelateerd nieuws