Leonidas

Na de vakantie het veld weer op of eerst in thuisquarantaine?

Na de vakantie het veld weer op of eerst in thuisquarantaine?

Vanaf 10 augustus kan weer worden getraind en staan ook de eerste oefenwedstrijden gepland. Op de club blijven de Coronamaatregelen voor 1,5 meter afstand, looproutes en hygiëne onverminderd van kracht. Richting de seizoenstart zullen deze mogelijk nog worden aangescherpt. Houd hiervoor onze berichtgeving via nieuwsbrief en website in de gaten.

Om ervoor te zorgen dat onze club ook de komende weken een veilige plek blijft, plaatsen we hierbij een aantal reminders:

Thuisquarantaine
Ben je buiten Europa of in een risicogebied in Europa op vakantie geweest? Blijf uit voorzorg na terugkomst 14 dagen thuis in quarantaine. Check hier of jouw vakantieland of -regio binnen het risicogebied valt en houd updates in de gaten.

Gezondheidsklachten
Ook als je klachten hebt, blijf thuis. Sla de training of het oefenwedstrijdje over en spreek elkaar gerust hierop aan. Zo voorkomen we besmettingen en kunnen we allemaal veilig op de club blijven hockeyen en elkaar ontmoeten.

Positieve test
Omdat de GGD Rotterdam de bron- en contactonderzoeken moet beperken i.v.m. het huidig aantal besmettingen in de regio wordt van besmette personen gevraagd om zelf hun contacten informeren. Bij een positieve uitslag van de Coronatest vragen we je om een bericht te sturen aan [email protected]  als je nog onlangs op de club bent geweest.

We rekenen erop dat iedereen (spelers, begeleiding, ouders en toeschouwers) de eigen verantwoordelijkheid pakt en zich houdt aan deze adviezen. We hopen immers allemaal dat het hockeyseizoen ‘gewoon’ kan starten in augustus.

Voor verdere updates over corona op de club: houd de app en website in de gaten.

Gerelateerd nieuws