Leonidas

Aangepast protocol verantwoord sporten RHV Leonidas per 10 september

Aangepast protocol verantwoord sporten RHV Leonidas per 10 september

Vanaf deze gaat het nieuwe hockeyseizoen officieel van start met de competities van de topjeugd A en B. De overige jeugdteams, senioren en jongste jeugd starten later.

Zie bijlage

Het belooft op voorhand al een heel bijzonder seizoen te worden. Niet alleen vanwege alle sportieve prestaties, maar zeker ook omdat in verband met COVID-19 alles anders is dan normaal. RHV Leonidas heeft een uitgebreid protocol opgesteld waarmee aan alle door de overheid ingestelde maatregelen, de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen die van kracht zijn via de noodverordening van de veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond gehoor gegeven wordt.

Naleven van deze regels kunnen wij (medewerkers clubhuis, commissies en bestuur) niet alleen doen. Spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden! Gebruik je gezonde verstand! Ook al schat je de kans dat er via jou besmettingen plaatsvinden misschien ‘klein’ is, de gevolgen zijn zeer groot. Het zou kunnen betekenen dat we alsnog niet kunnen hockeyen dit seizoen. We moeten het echt met z’n allen doen!

Wij wensen jullie een plezierig, veilig en sportief seizoen!

PS: Let op, afhankelijk van de ontwikkeling van het virus kunnen de maatregelen in de komende periode nog worden aangepast!

Bijlage

Gerelateerd nieuws