Leonidas

Familietoernooi

Het familietoernooi op 13 mei 2021 is nog zeer onzeker i.v.m. de huidige corona maatregelen.

Tijdens dit toernooi kan je met de hele familie (of met een aantal families) meedoen. De teams bestaan uit kinderen, ouders, opa's, oma's, neven, nichten, oom, tantes, eventueel aangevuld met de buurman en/of buurvrouw. Bij de poule-indeling wordt rekening gehouden met de samenstelling van de teams (Prestatie/Recreatie en leeftijd).


We beginnen de dag (11:15 uur) met een ontvangst van de zelf gebakken taart(en) in het thema, spelen vervolgens partijtjes op een half veld (8 tegen 8) en sluiten de dag af met een gezellige BBQ. Natuurlijk ontbreekt ook de traditionele Bingo niet!

De kosten voor deelname zijn € 17,- per volwassene en € 12,50 per kind tot 16 jaar. Voor een extra maaltijd wordt € 9,50 gerekend. De prijs is inclusief: Koffie/thee, frisdrank, lunch met fruit en de BBQ.

Doe je mee? Schrijf je dan hieronder in!

Aanbetaling: Om de aanmelding definitief te maken dien je een aanbetaling op het toernooigeld van € 50,-  te voldoen voor 1 mei 2021. Betaling kan geschieden op rekeningnummer NL32 ABNA 045.82.66.493 ten name van R.H.V. Leonidas te Rotterdam onder vermelding van: teamnaam, welk toernooi en toernooidatum (dus bijvoorbeeld: familie de Zwart, familietoernooi, 13 mei 2021).

Na bevestiging van deelname, dien je voor het toernooi zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 10 mei het resterende inschrijfgeld te voldoen. 

Mocht je vragen hebben, dan kan je mailen naar [email protected]