Leonidas

Bron Luijke D-Toernooi


Het Bron Luijke toernooi is al jaren een vast evenement op de toernooi-kalender van RHV Leonidas. Ooit gestart door twee zeer toegewijde mannen, de heren Bron en Luijke, is dit toernooi uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar teams vanuit heel Nederland op af komen! Dit jaar vindt het Bron Luijke D-toernooi plaats op zondag 16 juni 2019, een toernooi voor de D-jeugd, recreatief (3e, 4e, 5e en 6e klasse).
Het toernooi start om 09.30 uur met de eerste wedstrijden. Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden van 25 minuten, daarnaast worden meerdere andere leuke activiteiten georganiseerd! Uiteraard wordt een lekkere lunch in de middag en een gezellige maaltijd op het Foodplein verzorgd.
Let op: Wij gaan er van uit dat ieder team een eigen scheidsrechter meeneemt.
Tarieven: Deelname aan het Bron Luijke D-toernooi kost €235,- per team. Een team bestaat uit maximaal 13 personen en 2 begeleiders. Extra deelnemers kosten €15,- per persoon. Ieder genoemde bijdrage per team is inclusief koffie/thee, lunch, ijsjes en een maaltijd op het Foodplein. Extra kaartjes voor het diner op het Foodplein zijn los verkrijgbaar voor slechts €10,- per persoon. Deze zijn via e-mail te bestellen uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi.
Betalen: Betaling kan geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA 045 82 66 493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam. Vermeld hierbij teamnaam, naam van het toernooi en de toernooidatum (bijv. Leonidas MD4, D-toernooi, 16 juni 2019).
Inschrijven voor dit toernooi? Dat kan via onderstaand formulier!
Inschrijfvoorwaarden: Om de aanmelding definitief te maken, dien je een aanbetaling op het toernooigeld van €50,- te voldoen. Wanneer jullie team niet wordt toegelaten tot het toernooi, wordt de aanbetaling z.s.m. geretourneerd.
Wachtlijst bij overinschrijving: Bij overinschrijving werken wij met een wachtlijst.
Meer informatie: Wil je iets meer informatie voordat je je team inschrijft? Neem dan contact op met Bas Bleijenberg, lid van de toernooicommissie, via [email protected].