Leonidas

Bron Luijke D-Toernooi

ECHTWEL010 D-TOERNOOI
Wat is er veranderd?
Het D-toernooi is al jaren een vast evenement op de toernooi-kalender van RHV Leonidas. Dit toernooi droeg tot 2019 de naam Bron Luijke toernooi. Vanaf 2020 heeft het toernooi een nieuwe naam, namelijk: Echtwel010 D-toernooi!
Wanneer en voor wie is het toernooi?
Het Echtwel010 D-toernooi zal op zaterdag 4 juli 2020 plaatsvinden bij RHV Leonidas. Een toernooi voor de breedte jeugd D-team (2e, 3e, 4e, 5e en 6e klasse).
Wat kun je van ons verwachten?
Het toernooi start om 09.00 uur met de eerste wedstrijden. Rond 14.00 uur is het toernooi ten einde. Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden van 25 minuten. Daarnaast worden meerdere leuke activiteiten georganiseerd! Tevens verzorgen wij een lekkere lunch in de middag.
Waar gaat de toernooicommissie van uit?
Wij verwachten dat ieder team wordt begeleid door een volwassene (>18 jaar). Daarnaast neemt ieder team een eigen scheidsrechter mee. Lukt het niet om een scheidsrechter te regelen? RHV Leonidas kan hier voor zorgen. De vergoeding bedraagt €50,- per scheidsrechter (naast het inschrijfgeld).
Wat gaat het je kosten?
Deelname aan het Echtwel010-toernooi kost €235,- per team. Een team bestaat uit maximaal 14 spelers en 2 begeleiders. Extra deelnemers kosten €12,50 per persoon. De genoemde bijdrage is inclusief koffie/thee, ijsjes, fruit en een lunch. Extra kaartjes voor de lunch zijn los verkrijgbaar voor €10,- p.p. Deze zijn per mail te bestellen uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi.
Inschrijven
Doen jullie mee aan het Echtwel010 D-toernooi? Leuk! Inschrijven kan via deze link.
Wat zijn de inschrijfvoorwaarden?
Om de aanmelding definitief te maken, dien je een aanbetaling op het toernooigeld van €50,- te voldoen. Wanneer jullie team niet wordt toegelaten tot het toernooi, wordt de aanbetaling z.s.m. geretourneerd. Uiterlijk vrijdag 5 juni dient het restantbedrag op de toernooirekening te zijn bijgeschreven.
Overinschrijving
Bij overinschrijving werken we met een wachtlijst. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Hoe moet je de betaling voldoen?
Je (aan)betaling dient te geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA 045 82 66 493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam. Vermeld hierbij teamnaam, naam van het toernooi en de toernooidatum (bijv. Leonidas MD4, Echtwel010 D-toernooi, 4 juli 2020).
Wanneer krijg je de bevestiging?
Als we een volledig inschrijfformulier van je hebben ontvangen én je aanbetaling bij ons bijgeschreven is, krijg je een bevestiging per mail. Uiterlijk 4 dagen voor aanvang van het toernooi ontvang je het programmaboekje.
Vragen?
Wil je iets meer informatie over het toernooi of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Sandra Satter, via [email protected]
Let op!
Aanmelden via onderstaande LINKniet via het formulier onderaan de pagina.