Leonidas

Bron Luijke C-Toernooi

ECHTWEL010 C-TOERNOOI
Wat is er veranderd?
Het C-toernooi is al jaren een vast evenement op de toernooi-kalender van RHV Leonidas. Dit toernooi droeg tot 2019 de naam Bron Luijke toernooi. Vanaf 2020 heeft het toernooi een nieuwe naam, namelijk: Echtwel010 C-toernooi!
Wanneer en voor wie is het toernooi?
Het Echtwel010 C-toernooi zal op zaterdag 4 juli 2020 plaats vinden bij RHV Leonidas. Een toernooi voor de breedte jeugd C-teams (2e, 3e, 4e, 5e en 6e klasse).
Wat kun je verwachten?
Het toernooi start om 14.00 uur met de eerste wedstrijden. Rond 20.00 uur is het toernooi ten einde. Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden van 25 minuten. Daarnaast worden meerdere leuke activiteiten georganiseerd! Tevens verzorgen wij een lekker diner aan het einde van de dag.
Waar gaat de toernooicommissie van uit?
Wij gaan er van uit dat ieder team wordt begeleid door een volwassene (>18 jaar). Daarnaast neemt ieder team een eigen scheidsrechter mee. Lukt het niet om een scheidsrechter mee te nemen? Dan kan Leonidas hier voor zorgen! De vergoeding bedraagt €50,- per scheidsrechter (naast het inschrijfgeld).
Wat gaat het je kosten?
Deelname aan het Echtwel010 C-toernooi kost €235,- per team. Een team bestaat uit maximaal 14 personen en 2 begeleiders. Extra deelnemers kosten €12,50 p.p. De genoemde bijdrage is inclusief koffie/thee, ijsjes, fruit en diner. Extra kaartjes voor het diner zijn los verkrijgbaar voor slechts €10,- per persoon. Deze zijn per mail te bestellen uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi.
Hoe kun je inschrijven?
Doen jullie mee? Leuk! Aanmelden kan via deze link:
Inschrijfvoorwaarden
Om de aanmelding definitief te maken, dien je een aanbetaling op het toernooigeld van €50,- te voldoen. Wanneer jullie team niet wordt toegelaten tot het toernooi, wordt de aanbetaling z.s.m. geretourneerd. Uiterlijk vrijdag 5 juni 2020 dient het resterende bedrag op de toernooirekening te zijn bijgeschreven.
Overinschrijving
Bij overinschrijving werken wij met een wachtlijst. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Hoe moet je betalen?
Je (aan)betaling dient te geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA 045 82 66 493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam. Vermeld hierbij teamnaam, naam van het toernooi en de toernooidatum (bijv. Leonidas MC3, Echtwel010 C-toernooi, 4 juli 2020).
Bevestiging
Wanneer we een volledig inschrijfformulier van je hebben ontvangen én je aanbetaling bij ons is bijgeschreven, krijg je van ons een bevestiging  per mail. Uiterlijk vier dagen voor aanvang van het toernooi ontvang je van ons het programmaboekje.
Vragen?
Wil je iets meer informatie voordat je je team inschrijft? Neem dan contact op met Sandra Satter, via [email protected].
Let op!
Aanmelden via onderstaande LINK, niet via het formulier onderaan de pagina.