Leonidas

Opwarmtoernooi Bron Luijke C/D


Het Bron Luijke toernooi is al jaren een vast evenement op de toernooi-kalender van RHV Leonidas. Ooit gestart door twee zeer toegewijde mannen, de heren Bron en Luijke, is dit toernooi uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar teams vanuit heel Nederland op af komen! Dit jaar vindt het Bron Luijke D/C Opwarm-toernooi plaats op zaterdag 24 augustus 2019. Het opwarm-toernooi is voor de D- en C-jeugd die in de voorcompetitie Topklasse spelen, of 1e klasse, maar de ambitie hebben Topklasse te gaan spelen. Een leuk toernooi om met je (nieuwe) team van seizoen 2019/2020 alvast tegen gelijkwaardige tegenstanders te kunnen oefenen!

Het toernooi start om 09.00 uur met de eerste wedstrijd. Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden van 25 minuten. Daarnaast worden andere leuke activiteiten georganiseerd. Tijdens het toernooi worden uiteraard de lunch en een gezellige maaltijd op het Foodplein verzorgd. 

Let op: wij gaan er van uit dat ieder team een eigen scheidsrechter meeneemt.

Tarieven: Deelname aan het Bron Luijke-toernooi kost €260,- per team. Een team bestaat uit minimaal 14 personen en 2 begeleiders. Voor extra deelnemers per team wordt een bedrag per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage is inclusief koffie/thee, lunch, ijsjes en een maaltijd op het Foodplein. Extra kaartjes voor het Foodplein zijn los verkrijgbaar voor €10,- per persoon. Deze zijn per mail te bestellen uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi.

Betalen: Betaling kan geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA 045 82 66 493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam. Vermeld hierbij teamnaam, naam van het toernooi en de toernooidatum (bijv. Leonidas MC1, D/C opwarm-toernooi, 24-08-2019).

Inschrijven voor dit toernooi? Dat kan via onderstaand formulier!

Inschrijfvoorwaarden: Om de aanmelding definitief te maken, dien je een aanbetaling op het toernooigeld van €50,- te voldoen bij inschrijving. Wanneer jullie team niet wordt toegelaten tot het toernooi, wordt de aanbetaling vanzelfsprekend z.sm.m. geretourneerd. De aanbetaling dient voor 15 juli 2019 voldaan te zijn. 

Bij overinschrijving werken wij met een wachtlijst.

Meer informatie: Mocht je meer willen weten over dit toernooi, neem dan contact op met Charlotte Schuurmans, lid van de toernooicommissie, via [email protected].